Hyron Ars Medica Chirurgie plastica Bacau

Despre noi

Fie că doriţi o schimbare notabilă a înfăţişării dumneavoastră, fie că doriţi să apelaţi la procedee nonchirurgicale, Dr. Ghimiş are atât experienţa cât şi abilităţile tehnice şi artistice necesare pentru a ajunge la rezultatul dorit.


După absolvirea studiilor la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, Dr. Ghimiş a urmat rezidenţiatul la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, sub îndrumarea Prof. Dr. Ioan Lascăr   şeful clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă.

Aici a avut prilejul de a aborda o paleta largă de activităţi, începând cu studii experimentale de laborator şi cercetare ştiinţifică până la intervenţii complexe de reconstrucţie efectuate de echipe multidisciplinare şi procedee de rafinament pentru corectarea dismorfismelor individuale.

In prezent este şeful secţiei de profil din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, membru al Asociaţiilor Română, Europeană şi Internaţională de Chirurgie Plastică Reconstructivă şi Estetică.

Posedă un atestat de Doctor în Medicină, fiind autorul monografiei „Tratamentul reparator şi reconstructiv în traumatismele policelui posibilităţi şi limite”

 

La Hyron Ars Medica siguranţa este prioritatea noastră şi de aceea calificarea personalului este pe măsură, acesta fiind reprezentat de medici primari chirurgi şi anestezişti, medici specialişti de laborator, biochimişti şi cadre medii cu studii postliceale.  

Principiul de bază în tratarea pacienţilor este cel de a efectua corecţiile necesare adaptate nevoilor şi particularităţilor fiecărui pacient în parte, astfel încât întregul organism să-şi regăsească armonia.

Acest deziderat poate fi îndeplinit prin expertiza, onestitatea şi evaluarea artistică a chirurgului.

Deşi medicina este o disciplină fundamentată ştiinţific, simţul artistic al chirurgului este cel care îşi pune amprenta asupra rezultatului final al intervenţiei. Dr. Ghimiş este în măsură de a recurge la cel mai modern arsenal de procedee terapeutice pentru a vă atinge scopul propus, fiecare pacient primind atenţia şi îngrijirea de care are nevoie.