Hyron Ars Medica Chirurgie plastica Bacau

Contact

Contactaţi-ne

La Hyron Ars Medica Bacău oferim o linie completă de proceduri cosmetice
şi reconstructive folosind cele mai avansate tehnici.
Hyron Ars Medica

 

Str. Ştefan cel Mare 13
Bacău 600358, România

 
Tel./fax.: 0334 105 366

     mobil: 0755 065 601

email: dr.ghimisiulian@gmail.com

office@hyron.ro

  Persoana de contact Tel. Mobil.
Chirurgie plastica Dr. Ghimis Iulian, medic primar, doctor in medicina

0744 683 414

 

Laborator analize medicale Dr. Ghimis Aurelian, medic primar 0744 587 933

                                                         IMPORTANT DE STIUT !!!

In perioada 12.07 - 31.07.2018

 NU se fac programari pentru interventii chirurgicale (perioada de concediu). Va rog trimiteti e-mail cu solicitarile dvs. pe adresa dr.ghimisiulian@gmail.com. sau in aplicatia Whatsapp pe nr. 0744683414

Dr. Ghimis Iulian

Inainte de operatie

  Inainte  cu 10 zile de interventia chirurgicala programata  trebuie evitat consumul de medicamente antiagregante/ anticoagulante (Aspirina, Plavix, Sintrom, Trombostop, Cumadin, Pradaxa, Xarelto, Eliquis, etc) deoarece acestea favorizeaza sangerarea postoperator. Fumatul desi nu reprezinta o contraindicatie majora pentru interventia chirurgicala, influenteaza negativ rezultatul postoperator. Medicatia anticonceptionala va fi intrerupta cu cel putin 4 saptamani inainte de interventie (efect pro trombotic).

  Daca va aflati intr-o perioada in care imunitatea organismului este scazuta (raceli, stress emotional, oboseala, dupa o alta operatie) este bine sa amanati interventia .

  Este important sa avertizati personalul medical asupra existentei dispozitivelor de stimulare cardiaca (pacemaker), protezelor dentare, lentilelor de contact, bijuteriilor, piercing, obiectelor care pot fi aspirate la intubatie.

  Inainte de operatie este necesar repaus alimentar cel putin 4 ore.

  Este recomandat ca atat la venire cat si la plecare sa fiti insotit(a) de o alta persoana .

  Pacient(a/ul) se va prezenta la ora stabilita, (este bine sa confirmati telefonic prezentarea la operatie in preziua operatiei), avand pijamale si obiecte de igiena personala. La prezentare  vor fi semnate  documentele prin care i se vor aduce la cunostinta posibilele riscuri, complicatii si eventualele alternative terapeutice si va informa echipa operatorie asupra antecedentelor personale. Tot atunci se va intocmi planul si desenul preoperator si vor fi facute fotografii.

 

Dupa operatie

  Pacient(a/ul) ajunge in salonul postoperator constient. Poate avea o stare de usoara confuzie si lentoare dar comunica cu personalul clinicii. Imediat la trezire nu simte dureri. Ulterior, simptomatologia resimtita neplacut de pacient (dureri, greturi, vertij, frisoane, etc.) este combatuta prompt cu medicatia adecvata.

  Pe durata spitalizarii pacient(a/ul) este supravegheat de personal medical calificat. Desi majoritatea interventiilor cu viza estetica nu pun pacient(a/ul) in incapacitate fizica dupa 24-48 h de la operatie, este important sa fiti insotit de o alta persoana la externare.

  Pacient(a/ul) va primi la externare reteta si indicatiile medicale pentru perioada imediat urmatoare pe care va trebui sa le respecte intocmai si in totalitate. Desi unii pacienti vindecati si multumiti de rezultatul operator considera ca nu mai au nevoie de control ulterior, este bine ca recomandarea sa fie respectata pentru mentinerea unui efect de durata.

Programarea ferma pentru o anumita data se face dupa ce se achita un aconto (jumatate din tariful interventiei) in contul de lei: RO45BRDE040SV50002280400. In cazul in care pacienta se prezinta la data operatiei fara investigatiile solicitate sau cu investigatii incomplete, solicita reprogramarea cu cel putin 7 zile inainte, interventia va fi reprogramata, fiind retinut costul unei zile de spitalizare. 

In cazul in care pacienta nu se prezinta la data si ora stabilita, nu anunta cu cel putin 7 zile inainte sau renunta la interventie, acontul nu se restituie.

 

Locatia noastra pe harta

 


Vizualizaţi Hyron Ars Medica pe o hartă mai mare

Formular de contact

Nume: *
Adresa:
Telefon:
Email:*
Detalii: *
  Code
Va rugam sa introduceti codul de mai sus:*