Hyron Ars Medica Chirurgie plastica Bacau

Chirurgie plastica sani

Mastopexia

Reducţia mamară

 

 

 

 

Mamoplastia

Este un procedeu chirurgical cu efect spectaculos în redefinirea formelor feminine, având ca rezultat creşterea încrederii în sine a pacientei, aducând-o mai aproape de imaginea ideala a propriei persoane.
Ceea ce în termeni medicali este cunoscut sub denumirea de

Mamoplastie constă în:

  • creşterea de volum a sânilor mici
  • refacerea aspectului sânilor dupa sarcină sau o scădere rapidă în greutate
  • atingerea unei simetrii ai celor doi sâni în cazul in care există disproporţii

Pentru pacientele nemulţumite de forma, dimensiunile şi poziţia sânilor dr. Ghimiş practică intervenţii constând în: implante siliconice, mastopexii sau mamoplastii de reducere. Pentru pacientele care au suferit o pierderea a unui sân ca urmare a diagnosticării unui cancer mamar, medicul poate realiza reconstrucţia cu expander siliconic sau transpoziţia musculară de la nivelul toracelui sau abdomenului.

Mamoplastia de augmentare

Constă în introducerea unor implante din material siliconic fie subglandular fie sub muşchiul pectoral astfel încât acesta să se adapteze cât mai bine constituţiei pacientei. Motivaţia şi aprecierea pacientei sunt factori esenţiali în alegerea tipului de implant. Utilizam implantele cele mai sigure si mai bune calitativ de pe piata: Mentor si Matrix (Natrelle-Allergan) provenienta USA.

Mastopexia

Consta in repozitionarea sanilor ptozati (coborati) ca rezultat al pierderii elasticitatii tegumentelor si variatiilor de volum si greutate a sanilor (alaptare, scadere/crestere in greutate). La Hyron aceasta corectie se practica conform procedeelor tehnice cele mai noi si mai sigure pentru a pastra buna vascularizatie si sensibilitate a glandei mamare si a obtine cicatrici minime, limitate la portiunile mai putin vizibile (peri areolar). Totodata se are in vedere forma dorita de pacienta si proiectia anterioara corespunzatoare care sa dea pacientei senzatia de multumire si incredere in sine. Atunci cand se impune se poate asocia si un implant siliconic.

Reductia mamara

Se practica in cazul pacientelor cu sani foarte voluminosi care adeseori constitue un handicap psihic dar pun si reale probleme de sanatate (cifoza, scolioza, transpiratii abundente, dermatita, infectii cutanate, etc) si creaza un disconfort permanent legat de miscare si gasirea vestimentatiei adecvate. Interventia presupune un grad de complexitate mai ridicat, necesitatea unor controale postoperatorii periodice si respectarea cu strictete a recomandarilor medicului curant.