Hyron Ars Medica Chirurgie plastica Bacau

Chirurgie plastica fata


Chirurgia fetei:chirurgie plastica fata

Fata este primul aspect pe care oamenii il observa la dumneavoastra. Dr. Iulian Ghimis are atat experienta cat si abilitatile tehnice necesare pentru a va ajuta sa va prezentati cu ce aveti mai frumos. Prin procedee ca: liftingul facial chirurgical si non chirurgical, blefaroplastia, liftingul sprancenelor, rinoplastia, otoplastia si a altora complementare, Dr. Ghimis are ca scop obtinerea unor rezultate estetice cat mai naturale.

Liftingul facial:

Pe masura ce inaintam in varsta , fețele noastre încep să arate efectele trecerii timpului . Elasticitatea pielii se reduce, ridurile se dezvolta , pielea devine mai puțin fermă si incepe sa formeze falduri. Pentru pacientii deranjati de semnele imbatranirii aparute pe fata si gat, un lifting poate fi o opțiune bună . În timpul unui facelift , pielea fetei si muschii sunt tensionati si excesul de grasime este eliminat, aceasta avand ca scop restaurarea fermitatii structurilor anatomice si a da un aspect mai tineresc si mai proaspat . Pacienți pot alege să combine procedura de lifting facial chirurgical sau non chirurgical cu alte metode de intinerire faciala, ca: blefaroplastia ( chirurgia pleoapelor ), corectia ridurilor cu toxina botulinica (Botox-Vistabel) sau acid hialuronic, Laser terapia, etc .

Blefaroplastia:

Regiunea ochilor este una dintre unitatile estetice ala fetei care arata precoce semnele inaintarii in varsta. În cazul în care pleoapele prezinta un exces de piele si sunt umflate, acestea confera pacientului un aspect obosit si imbatranit. Blefaroplastia este in acest caz procedeeul de electie pentru a reda un aspect mai energic, mai viguros.

Rinoplastia:

Sau chirurgia  estetica a nasului, poate duce la un aspect facial mai echilibrat  si mai bine proporționat, care ar putea imbunatati in mod semnificativ încrederea în sine a unei persoane . Rinoplastia este o procedura idividualizata fiecarui caz in parte, care are drept scop modificarea formei, dimensiunilor si orientarii nasului folosind diferite tehnici . In timpul consultatiei  Dr. Ghimis va evalua structura scheletului osteocartilaginos, elasticitatea si grosimea pielii , mucoasa nazala si alte caracteristici faciale relevante pentru a stabili un procedeu prin care se va obține cel mai bun rezultat.