Hyron Ars Medica Chirurgie plastica Bacau

Terapii adjuvante

 

 Mulți bărbați si femei recurg la injectii cu Botox si alte produse cosmetice pentru a atenua aspectul de linii, riduri si falduri faciale . Această optiune non- chirurgicala este foarte populara si este cel mai frecvent utilizata pentru a corecta ridurile de expresie de la nivelul fruntii, ochilor si din jurul gurii. Aceasta implică sesiuni de tratament scurte repetate de 2-3 ori. Toxina botulinica (Botox-Vistabel) poate îmbunătăți aspectul dvs. rapid, în condiții de siguranță si facil .

 
Geluri de umplere injectabile:
 
Pentru pacientii care doresc a-si îmbunătăți aspectul facial fara interventii chirurgicale , la Hyron Ars Medica se gasesc solutii apeland la o gama larga de fillere. Gelurile adauga volum la nivelul pielii prin hidratare si pot fi folosite pentru corectia ridurilor si cresterea volumului buzelor si pometilor.
 
Terapia LASER
 
Clinica noastra ofera o gama larga de proceduri complementare prin utilizarea Laserului chirurgical cu CO2 sau nechirurgical cu Neodimiu, utile pentru eliminarea tatuajelor, nevilor pigmentari (alunite) , hemangioamelor (semne din nastere), petelor senile si parului nedorit .
 

 

Toxina botulinicăGeluri de umplereLASER terapia