Hyron Ars Medica Chirurgie plastica Bacau

Hyron Ars Medica - chirurgie plastică

  La clinica Hyron Ars Medica Dr. Iulian Ghimiş oferă soluţii chirurgicale şi procedee alternative pacienţilor care doresc corecţia unui aspect estetic particular. Plecăm de la premisa că aspectul fizic influenţează imaginea persoanei despre sine, iar mulţumirea de a avea un fizic plăcut se reflectă într-o încredere sporită şi o integrare mai bună în mediul social.

Atunci când pacientul doreşte o schimbare semnificativă a aspectului său, ca în cazul operaţiilor de întinerire facială, mamoplastii, rinocorecţii sau abdominoplastii, Dr. Ghimiş vă ajută să atingeţi o proporţie echilibrată a parametrilor care vă definesc aspectul estetic.

Intervenţiile chirurgicale se desfăşoară în condiţii de confort şi siguranţă sporită, într-un climat care asigură respectarea deplină a vieţii private a pacientului.

300

Hyron Ars Medica Chirurgie plastica 

 

Dacă luaţi în calcul o intervenţie de chirurgie plastică Dr. Ghimiş şi personalul clinicii Hyron Ars Medica vă stă la dispoziţie pentru a răspunde solicitărilor şi întrebărilor dumneavoastră.

Prin furnizarea unor servicii la cel mai înalt nivel dorim să obţinem în final satisfacţia unui pacient mulţumit de alegerea făcută.